IREAL! Ce ii spune o fetita tatalui sau cand acesta o roaga sa ii promita ca nu va se va intalni cu BAIETI

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 05:35

Sa nu indraznesti sa razi! Iata ce isi doreste o fetita sa faca atunci cand va mai creste sau poate chiar de pe acum.

Fiecare tatic se gandeste cu groaza la ziua in care fiica lui va creste si va incepe sa se uite dupa baieti. Barbatul din imaginile de mai jos a ramas uluit cand fiica lui in varsta de cativa ani, i-a dat un raspuns la care nu se astepta. El a rugat-o ca, atunci, cand va ma creste, sa nu se intalneasca cu baieti.

La inceput, fetita a fost foarte atenta la rugaminte si se uita in ochii tatalui sau, insa pe parcursul intrebarii, ea a refuzat sa mai spuna ceva si pur si simplu l-a anuntat ca doar va

trage cu ochiul la baieti. Cand a auzit spusele fiicei lui, barbatul n-a ma stiut cum sa reactioneze, sa rada sau sa fie serios. Ce a iesit, puteti vedea in VIDEO alaturat! Dar, avem un singur sfat: "Taticule, fii cu ochii pe ea!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.