Cel mai tare MACHIAJ care te ajuta sa semeni cu Angelina Jolie. Si tu ti-l poti face!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:23

Youtube beauty guru Michelle Phan a facut o demonstratie de milioane in ce priveste arta machiajului.

Michelle iti arata in tutorialul publicat mai jos cum sa obtii prin machiaj efectul Angelina Jolie. Trebuie precizat ca ea nu foloseste decat machiajul pentru transformare. Si rezultatul este de-a dreptul fascinant!

Potrivit website-ului ei, ea a construit un adevarat imperiu digital avand peste un milion de fani si abonati la canalul sau in care iti prezinta tutoriale si tips-uri legate de machiaj. Chiar si celebra revista business Forbes ii recunoaste meritele si o include in topul celor mai influente persoane sub 30 de ani.



De cand si-a castigat faima pe Youtube, Michelle si-a lansat si propria linie de cosmetice impreuna cu o prestigioasa marca din domeniu dovedind ca internetul devine una din cele mai mari platforme de lansare a starurilor precum industria media!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.