Cristi din Banat, dezvaluiri din dormitor! A intrat gol la solar si a vorbit de iubire! "Mie imi place sa fiu dominat! Am pulpe, fund, barbatii ma plac rau!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Asa cum ii sta bine unei vedete, Cristi din Banat a avut parte de niste surprize din partea echipei WOWbiz.

Cristi din Banat a fost rasfatatul zilei de astazi! A mers la salon pentru un tratament complet. S-a rasfatat, s-a relaxat si hainele le-a aruncat. Nici la solar n-a renuntat la petalele de trandafiri si le-a luat cu el peste tot. "Imi place cel mai mult sa pun petale de trandafir in apa, normal ca in apa. In apa si in pat. Seara, cand ma culc pun pe marginea patului petale de trandafiri parfumate.

Cateodata ma culc singurel, cateodata mai isotit, depinde. Daca nu am petale de trandafiri in patul meu, sa stii ca nu se prea apropie nimeni de patul meu, pentru ca asa m-am lansat cu petalele de trandafiri si trebuie sa astept partenerul tot cu petale" a spus Cristi mandru de el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi

recunoaste ca nu prea e dotat, Cristi din Banat spune ca nu a primit plangeri din partea barbatilor care l-au vazut pasiv in relatiile lor. "Am cautat pe aici prin Bucurestiul asta pe cineva dar nu prea gasesc. Deseara cred ca o sa merg in parcul Herastrau, sa vedem, poate gasesc ceva. Caut si eu pe cine pot sa gasesc. Vreau sa ma umplu de petale, sa miros numai a trandafiri.
Mi-am umflat si chilotii putin, pentru ca nu prea se vede nimic si am zis sa imi umflu putin chilotul. Am avut cateodata reprosuri. Mi-au reprosat altii… dar acuma deseara daca ma duc in parcul Herastrau, vreau sa ma duc plin. Oricum, barbatii sunt multumiti. Am pulpe, am fundulet, am ce imi trebuie. Mie imi place sa ma las dominat." a mai adaugat Cristi.  VEZI VIDEO INCENDIAR pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.