A cumparat cladirea in care se afla o benzinarie: Cum a TRANSFORMAT interiorul ei, i-a SOCAT pe toti locuitorii orasului!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:24

Nimic nu este mai placut decat sa vezi cum cineva reuseste sa isi puna amprenta plina de originalitate asupra unui loc sau obiect, in cazul de fata fiind vorba de o cladire.

Benzinaria nu este tocmai un spatiu ideal dupa care merita sa te dai in vant atunci cand vrei sa iti achizitionezi un spatiu de locuit, asta chiar daca te gandesti ca poti sa o transformi dupa bunul plac. Este foarte dificil sa reamenajezi spatiul!

Insa, Robert Guthrie a stiut exact ce vrea sa faca atunci cand si-a achizitionat spatiul in care fusese benzinaria cu pricina. Cladirea se afla in cartierul francez din New Orleans.

In clipul alaturat, Guthrie a dezvaluit ca, pana si fiul lui l-a crezut nebun cand a venit acasa si a povestit ce vrea sa faca. Dar, barbatul stia deja ceea ce isi dorea sa faca cu acel spatiu. Nu vrem sa dezvaluim mai mult, asa ca urmariti in VIDEO cea mai tare transformare de interior pe care ati vazut-o vreodata!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii