TRANSFORMARI SOCANTE: N-o sa va vina sa credeti cat de departe merg unii pentru a semana cu idolii lor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 08:40

Fie ca vorbim despre barbatul care a ajuns la cutit pentru a arata ca Justin Bieber, transsexualul care a cheltuit peste 100.000 de dolari sa se transforme in Madonna, barbatul Ken sau Kim Kardashian in varianta masculina, povestile lor sunt absolut socante!

Clip, clip, clipim si nu ne revenim! Nu ne vine sa credem ca exista fani care fac ABSOLUT ORICE pentru a arata exact ca idolii lor! Spre exemplu, Toby Sheldon este barbatul care a cheltuit 100.000 de dolari pe operatii estetice… din iubire pentru Justin Bieber! Vrea sa arate ca el!

Pana unde poate ajunge acest barbat, din disperarea de a deveni copia fidela a lui Bieber? Isi va taia picioarele ca sa fie mai scund de inaltime?!!

Vi-l aratam acum pe Adam Guerra, bărbatul de 31 de ani care s-a transformat în copia fidelă a Madonnei!

Acesta a cheltuit 175.000 de dolari pe operaţii estetice, produse de machiaj, peruci si haine, iar acum, sub numele de scena Venus D’Lite, transexualul este celebru pentru show-urile in care o imita pe divă!Cat despre operatiile estetice pe care si le-a facut, lista este una ce pare interminabila!##VIDEO135229##

Deja celebru este si Justin Jedlica, supranumit barbatul Ken! El a suferit 100 de operatii estetice si l-a avut ca ideal al frumusetii masculine pe musculosul iubit al papusii Barbie! Dar oare ce spune mama lui despre aceasta obsesie de a arata precum papusa Ken?

De departe cea mai
dezastruoasa transformare este totusi cea a lui Jordan James Parke, un tanar de doar 23 de ani, care si-a facut un scop din a deveni... Kim Kardashian!

Pana acum, a cheltuit nu mai putin de 150.000 de dolari pe interventii chirurgicale, care, spera el, il vor aduce cat mai aproape de indeplinirea visului sau.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.