A aruncat o galeata cu apa pe trotuar: iti va pica fata cand vei vedea SECRETUL din spatele acestei metode!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 03:45

Cu totii stim cat de benefica este ploaia asupra naturii; totul revine la viata. Se curata mizeria de pe sosele, gazonul devine mai verde, florile se inveselesc si toata lumea este mai bucuroasa.

Insa, ce te faci cand sunt prea multe zile ploioase si oamenii s-au saturat de atmosfera posomorata? Este si cazul locuitorilor din Seattle care nu mai suporta capriciile vremii si spera ca macar de cateva ori pe saptamana buletinul meteo sa le aduca o veste buna.

Pentru a aduce un zambet pe fetele lor, un artist s-a hotarat sa faca un lucru inedit pentru locuitorii acestui oras. El a lipit peste tot in oras mesaje care devin vizibile doar atunci cand ploua.

Cu ajutorul unei substante non-toxice, el a desenat tot felul de mesaje pe trotuare pentru a-i inveseli pe oamenii mult prea suparati pe ploaia care le strica planurile.

Un trecator, placut impresionat de initiativa tanarului, a dezvaluit ca: "Merg cu transportul in comun foarte des, ca majoritatea locuitorilor din Seattle, si cand vad asemenea lucruri frumoase, cobor din autobuz chiar daca ploua si merg pe jos doar pentru a vedea aceste mesaje scrise pe asfalt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: