S-a dus la doctor si a primit un verdict INFIORATOR: suferea de CANCER si mai avea maxim 5 ani de trait! E IREAL cum a reusit sa se vindece complet

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:27

Cazul de mai jos a uimit medicii unui spital din Anglia, care nu isi pot explica cum de a fost posibil asa ceva.

In urma cu 4 ani Candice-Marie Fox, o femeie pana atunci normala, a primit o veste crunta: doctorii au anuntat-o ca are cancer tiroidian si ca mai are de trait maxim 5 ani de zile.

Mai mult, Candice urma sa ramana fara voce in scurt timp din cauza afectiunii. Tulburata, femeia a decis sa urmeze sfaturile specialistilor si a apelat la o operatie complicata in urma careia i-au fost inlaturati 20 de noduli cancerigeni din gat.



Din nefericire insa, la scurt timp cancerul a revenit. Candice a luat in acel moment o decizie radicala: si-a schimbat complet stilul de viata si a eliminat orice urma de medicamente din tratamentul ei.

A inceput sa tina o dieta bazata pe fructe: kiwi, banane, mere si grapefruit. In plus, a renuntat la fumat si la alcool si a inceput sa faca yoga.

Poate parea incredibil, insa boala disparuse aproape complet dupa 6 luni de la inceperea acestui nou stil de viata.
Acum femeia este vindecata 100%.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”