DRAMA sfasietoare a actritei Jeni Nicolau: "Mama a murit suparata ca eu nu ma marit!"

Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2020, 03:00

Actrita Jeni Nicolau a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate, la "Teo Show", despre dramele prin care a trecut de-a lungul vietii.

Actrita a povestit la "Teo Show" despre momentele care i-au marcat viata.

De-a lungul anilor, am invatat din greselile mele si din greselile altora. Nu m-a linistit nici gloria, nici faptul ca am vazut toata lumea, nici faptul ca am avut bani. Eu, am colaborat cu cateva televiziuni si am participat cu aceste show-uri de umor in care am inserat si niste parodii muzicale.Oamenii care ii fac pe altii sa rada sunt oameni care au in interior un consum foarte mare de energie.

E greu sa intri intr-un personaj dramatic si sa plangi, dar e greu si sa incerci sa faci un om sa rada.

Nu stiu cum sunt altii, dar eu mi-am dorit sa fiu profesionista si sa ajung la Teo. Mi-am dorit sa ajung la Teo pentru ca este o femeie desteapta si pe care am urmarit-o de-a lungul timpului si ea a stiut mereu sa coboare la nivelul invitatilor sai.Tatal

meu muncea si ne intretinea pe noi. A murit la 52 de ani, pe vremea cand eu aveam 15 ani. Atunci au inceput sa se termine banii si am plecat sa imi caut de munca. Am trecut prin clipe grele, am lucrat ca si croitoreasa, cineva m-a umilit. Atunci, la 15 ani am luat un ziar si acolo am vazut un anunt ca Teatrul Filofteia cauta actori. Am mers la probe, erau 50 de concurenti si doar doua locuri.
Am luat, dar m-a certat rau mama. Desi toti ii spuneau ca sunt talentata, ea nu dorea sa auda. Nu intelegea ea ce inseamna actoria, ce inseamna cantatul. Apoi m-am angajat si ma ducea dimineata la cooperativa, apoi la liceu, apoi la repetitii
, a dezvaluit Jeni Nicolau.

Urmareste materialul video alaturat si vezi ce alt moment i-a marcat actritei existenta si daca a reusit sa treaca peste el!

##VIDEO135404##

 

Taguri: