Cel mai sincer INTERVIU LA DUBLU acordat vreodata! Adelina si Speak vorbesc in premiera despre certuri, despartire si copii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:28

S-a zvonit ba ca nu se mai inteleg, ba ca vor sa se desparta, ba ca unul vrea copil, altul nu, ba ca unul vrea casatorie, iar celuilalt nici nu-i trece prin cap.

Care este adevarul despre relatia Adelinei Pestritu su Speak, daca se iubesc sau nu, daca vor sau nu un viitor impreuna vom afla fix de la amandoi. Pentru ca i-am provocat sa ne raspunda cu sinceritate maxima la cele mai incomode intrebari cu putinta si, ce credeti, au acceptat. Iata mai jos, un interviu la dublu cu Adelina Pestritu, vedeta WOWbiz – Kana D si iubitul ei, cantaretul Stefan Sprianu, alias Speak.


WOWbiz.ro: Cica va certati intruna! Asa umbla vorba prin targ. Asa e? Ce aveti de nu va mai intelegeti?

Adelina: Nu as vrea sa fiu ipocrita sa spun ca noi am gasit reteta pentru relatia perfecta. Ca in orice cuplu,exista si momente de tensiune, dar atata timp cat nu sunt generate de ceea ce presupune loialitate, sinceritate si  incredere, le depasim fara sa ne lasam afectati! Traim o poveste frumoasa de dragoste cu harjoneli, sentimente si pasiune.
Nici vorba de despartire!


Speak: Au fost, sunt si vor fi multe vorbe care umbla prin targ, vorbe care, de cele mai multe ori, sunt rautacioase. Nu toata lumea ne vrea impreuna, nu toata lumea empatizeaza cu noi ca si cuplu. Ne intelegem foarte bine, avem aceleasi planuri de viitor, ne dorim aceleasi lucruri. Ca in orice cuplu normal mai exista si mici discutii, dar pe care, nu le incadrez in categoria certurilor.
Ca sa ma cert, trebuie ca persoana de langa mine, sa-mi fi inselat credinta si loialitatea. Orice discutie in contradictoriu are o rezolvare atata timp cat scopul comun este acelasi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

WOWbiz.ro:

Sunteti… genul de vedete in stare de orice ca sa pastreze aparentele si sa “dea bine”? De ce postati pe retelele voastre de socializare poze iubindu-va, pupandu-va si imbratisandu-va, daca intre voi totul scartaie?

Adelina: Nu sunt adepta lucrurilor de fatada, pentru ca m-as pacali singura! Nu fac nimic doar pentru ca trebuie si se ”impune”. Facebook-ul e portavocea prin care imi pot exprima bucuria momentelor traite in doi.
Nu stiu de ce ar trebui sa dau atatea explicatii pentru ca sunt fericita si arat asta cu fiecare ocazie.

Citeste continuarea interviului cu Ade si Speak pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.