Magistratii au decis! Radu Mazare si Darius Valcov raman dupa gratii pentru urmatoarele 30 zile

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 aug 2021, 15:25

Daca fostul ministrul al Finantelor a fost saltat si dus cu duba in arest, imediat ce a iesit de la DNA, excentricul primar a preferat sa se predea de buna voie.

Curtea Suprema a decis sa-i puna catuse lui Radu Mazare pentru urmatoarele 30 de zile. De indata ce a aflat vestea, Radu Mazare s-a predat la IPJ Constanta. A intrat pe usa din spate ca sa se fereasca de intrebarile jurnalistilor.

A vorbit, in schimb, fratele lui, Mihai Mazare: „Daca asta au decis judecatorii, asta va face. Ce poate sa faca?”

Urmeaza o perioada grea pentru cel mai cunoscut primar din Romania.

O luna petrecuta in spatele gratiilor, o luna in care Radu Mazare isi va aminti, probabil, de instructia drastica cu care era obisnuit pe vremea cand studia la Marina.

Daca in urma cu doua saptamani excentricul primar se prezenta la DNA pregatit pentru arest, ieri inlocuise Biblia si hainele cu... documente care spera sa-l tina departe de „Beciul Domnesc”.

Vorbim, desigur, despre geanta facuta celebra la vizita de-acum doua saptamani de la DNA, cand Radu Mazare a intrat ca un om liber si a parasit institutia incatusat!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Procurorii

il acuza pe Mazare de luare de mita. Mai exact, ar fi primit comisioane grase de pe urma unor contracte semnate de primarie cu o firma de salubritate si cu o televiziune. Judecatorul de drepturi si libertati a stabilit luna trecuta ca  primarul Constantei poate fi cercetat pentru aceste acuzatii in libertate.

##VIDEO135495##

Mazare a negat in fata instantei fiecare acuzatie si, la final, a tinut sa caracterizeze denunturile aflate la dosar impotriva sa intr-un mod aparte.

Darius Valcov va fi si el coleg de camera cu Radu Mazare, dupa ce procurorii anticoruptie au decis sa-l aresteze pentru 30 de zile. Fostul ministru al Finantelor este implicat in dosarul celor peste o suta de opere de arta, lingouri de aur si sume mari de bani

 

Taguri: