Invazie de “lilieci”, la “Supermodels by Catalin Botezatu”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

In aceasta seara, la “Supermodels by Catalin Botezatu”, incepand cu ora 23:30, la Kanal D, Catalin Botezatu va testa aptitudinile de viitor model ale concurentilor si ii va supune unei probe deloc usoare.

Costumati adecvat si cu un make-up pe masura, concurentii trebuie sa pozeze atarnati de o franghie, cu capul in jos, in pozitia unui liliac si sa demonstreze cat de bine isi pot controla pozitia si expresivitatea corpului.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16779491/1/media-142805456498463300.jpgDaca unii au intampinat greutati in a poza fashion in aceasta incomoda, altii au primit cuvinte de lauda din partea lui Catalin Botezatu.

Laura, nu te mai vaita ca o baba si pozeaza; nici nu pot sa rad, nici nu pot sa ma enervez macar!, i s-a adresat Catalin Botezatu actualei iubite a lui Cristian

Boureanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intreg spectacolul la inaltime il puteti urmari in aceasta seara, de la ora 23:30, in “Supermodels by Catalin Botezatu”, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.