Au vazut ceva ciudat la metrou intr-un perete si au alertat autoritatile. Cand au aflat ce era au ramas fara cuvinte! Statea de 5 ani acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:29

Cazul de mai jos s-a petrecut in incinta unei statii de metrou din Cairo.

Mai multi calatori au alertat autoritatile locale dupa ce au auzit o serie de zgomote ciudate care veneau din spatele unui perete. In plus, ocazional, pe sub marginea inferioara a unei placi de gresie se putea vedea ceea ce parea a fi o coada neagra.

Dupa ce au inlaturat o portiune din perete autoritatile au gasit acolo o pisica foarte speriata, ce ramasese blocata intr-un spatiu cu un diametru de 15 centimetri si o lungime de 4 metri.



Un barbat care lucreaza la un magazin amenajat in interiorul statiei a povestit ca animalul statea acolo de 5 ani de zile si ca, in tot acest timp, el este cel care l-a hranit.

"Imi amintesc pisica, obisnuia sa se plimbe frecvent in aceasta statie. Intr-o dimineata a fost alergata de un alt exemplar. Probabil a incercat sa se ascunda, s-a bagat sub perete si nu a mai reusit sa iasa.
De aproape 5 ani statea acolo! In tot acest timp eu am fost cel care a hranit-o. Am incercat in repetate randuri sa le atrag atentia celor de la metrou si sa le spun ce se intampla, insa nu am fost bagat in seama", a povestit el.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”