Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor deveni sot si sotie intr-un decor ca in povesti! Uite cum vor arata aranjamentele florale la petrecerea de dupa cununia civila

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 07:35

Gabriela Cristea si Tavi Clonda se pregatesc intens pentru cununia civila din 30 aprilie.

Cele doua vedete si-au ales restaurantul, locul in care isi vor oficializa relatia, iar zilele trecute s-au decis si in privinta aranjamentelor florale.

In mai putin de o luna, Gabi Cristea si Tavi Clonda vor deveni oficial sot si sotie! De aceea, prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine” si iubitul ei se grabesc sa puna la punct evenimentul si sa nu le scape din vedere nici macar un detaliu.



Cei doi si-au ales deja restaurantul si primaria la care se vor cununa civil, iar, de cateva zile, au decis si ce aranjamente florale vor avea la eveniment. Am luat legatura cu o firma specializata in decoratiuni interioare si dupa cateva discutii cu cei de acolo ne-am hotarat sa optam pentru buchetele speciale, compuse din bujori si orhidee, in combinatie de alb si roz, puse in suporturi de sticla.
O sa arate foarte bine si o sa surprindem pe toata lumea
, a declarat Gabi pentru WOWbiz.ro.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda se vor casatori pe 30 aprilie, la Primaria Sectorului 4, de la orele 15.00, iar seara, cei 140 de invitati vor petrece la un restaurant din Pipera.##VIDEO135568##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”