Gabi Cristea si-a TRANSFORMAT casa intr-o sera, spre disperarea logodnicului ei, Tavi Clonda!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

Prezentatoarea TV a dezvaluit in emisiunea pe care o modereaza, "Te vreau langa mine", ca si-a amenajat o adevarata sera in casa si asta pentru ca are in fiecare camera o multime de ghivece cu rasaduri.

Gabi Cristea este pasionata de arta culinara si, ori de cate ori a avut ocazia, a demonstrat cat de talentata este in bucatarie. Vedeta TV stie sa gateasca tot felul de preparate culinare din bucataria romaneasca si nu numai. Gabi a dezvaluit, in nenumarate interviuri, ca ii place foarte mult sa gateasca, in special, mancare traditionala romaneasca.

Si, de sarbatori precum Paste sau Craciun, Gabi nu cumpara absolut nimic, ci prepara bucatele in casa; de la cozonac, pasca si miel pana la celebrele muraturi pe care le conserva dupa o reteta secreta.

Tavi se declara, de fiecare data, extrem de multumit de gustarile preparate de logodnica lui insa, are o mica nemultumire; aceea ca e nevoit sa tina caloriferele deschise non-stop pentru ca, in casa, trebuie sa fie foarte cald, ca intr-o sera, pentru ca peste tot sunt numai ghivece cu rasaduri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Gabi vrea sa foloseasca numai ingrediente naturale, fara chimicale, asa ca tot ce tine de legume, le planteaza in ghivece pe care le scoate vara pe pervazuri.

Am rasaduri de rosii, castraveti, patrunjel, marar...tot ce imi trebuie, a dezvaluit vedeta tv.##VIDEO135612##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.