Un politist a descoperit o GRAVIDA dormind impreuna cu familia ei in masina: a ramas SOCAT cand a aflat MOTIVUL!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:32

Robert Wood, sotia lui insarcinata in ultimul trimestru si cei doi copii ai lor au vrut sa se mute in orasul natal al barbatului.

Familia Wood a tinut, neaparat, sa se mute in oraselul Eugene din Alaska. Astfel, toti membrii familiei s-au imbarcat cu mic cu mare in masina si au plecat. Cand au ajuns acolo, au mers si au vizitat cateva locuinte, insa nu s-au putut decide asupra niciuneia. Pentru a economisi bani, familia a luat hotararea sa nu se cazeze la niciun hotel pe timpul noptii, ci sa ramana sa doarma in masina.



Asa ca, au mers intr-o parcare si au ramas acolo. Un politist a vazut intentia celor doi soti si le-a batut in geamul masinii. Familia era pregatita pentru o amenda zdravana, insa au ramas foarte surprinsi de ce le-a spus politistul. Barbatul s-a oferit sa ii gazduiasca peste noapte la el.

Mai tarziu, fapta lui a fost publicata intr-un ziar local. El a dezvaluit, in publicatia respectiva, ca era datoria lui sa faca acest lucru si ca meseria pe care o practica, se bazeaza pe cateva principii solide care au la baza, in primul rand, umanitatea si
ajutorul, in caz de nevoie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”