SOCANT! Ce au DESCOPERIT medicii in stomacul unui BARBAT care se vaita ca trebuie sa mearga la toaleta mereu

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:32

Un barbat a hotarat sa mearga la medic pentru ca nu mai suporta senzatia de a merge constant la toaleta. El i-a dezvaluit doctorului ca simte ca are ceva in stomac care coboara spre vezica urinara.

Barbatul, in varsta de 62 de ani, s-a vaitat medicului ca, de 20 de ani, simte ca ceva ii apasa pe vezica urinara si are nevoie la toaleta de foarte multe ori pe zi.

Dupa ce a fost examinat din punct de vedere fizic, medicii au hotarat sa il interneze pentru investigatii mai amanuntite. Initial, nu au descoperit nimic iesit din comun. Insa, atunci cand i-au facut o ecografie, au descoperit ca in stomacul lui se afla o excrescenta de forma unui ou fiert gigant.

"Oul" cantarea peste 200 de grame si avea 10 centimetri. Medicii l-au operat de urgenta pe barbat si l-au scapat de problema. Ei au facut publice fotografiile cu respectivul "ou" si au dezvaluit ca nu au mai avut de-a face cu un asemenea caz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.