Se opreste circulatia tramvaielor pe Bd. Dinicu Golescu din Capitala. Vezi alternativele de transport in comun!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 29 sep 2020, 00:20

Apa Nova Bucuresti este obligata sa intrerupa partial circulatia tramvaielor in sectorul 1 al Capitalei.

Circulatia tramvaielor va fi oprita de marti, 7 aprilie, pana miercuri, 8 aprilie, in intervalul orar 00:00 – 24:00, pe Bulevardul Dinicu Golescu, sector 1, in vederea inlocuirii urgente a unui tronson prabusit de colector de canalizare (B50/75 CM).

Lucrarile se vor efectua in carosabil, pe sensul de mers Gara de Nord – Str. Mircea Vulcanescu nr. 21- 27. Traficul rutier pe acest sens se va desfasura pe banda 2 a sensului normal dinspre Str.

Mircea Vulcanescu spre Gara de Nord, in timp ce pe sensul dinspre Str. Mircea Vulcanescu catre Gara de Nord, acesta se va desfasura exclusiv pe banda 1.

In perioada lucrarilor, pe Bulevardul Dinicu Golescu,  ca alternativa la transportul in comun cu tramvaiul, va fi disponibila o linie naveta de autobuze.

Consumatorii Apa Nova din zona nu vor fi in niciun fel afectati, serviciul de alimentare cu apa si de canalizare pentru acestia furnizându-se in mod normal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reprezentantii Apa Nova Bucuresti  sunt permanent la dispozitia consumatorilor pentru informatii suplimentare, prin apelarea numarului unic de urgenta 021.207.77.77

.

"Apa Nova Bucuresti regreta disconfortul creat şoferilor si multumeste pentru sprijin Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti si Regiei Autonome de Transport Bucuresti", se arata in comunicatul remis la redactie.