S-a dus la doctor cu dureri groaznice de picior. A avut un SOC cand medicii i-au spus ce traia in corpul lui! Era lung de un metru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 23:45

La scurt timp dupa ce s-a mutat in Australia un barbat originar din Sudan a inceput sa simta dureri puternice la nivelul unui picior.

Initial nu a dat prea mare importanta acestui lucru si a apelat la antiinflamatoare. In cele din urma insa, nemaisuportand chinurile, a decis sa faca un control de specialitate.

Dupa ce i-au facut mai multe radiografii doctorii au depistat motivul care provoca durerile atroce. Se pare ca barbatul avea in zona gleznei un vierme de Guineea, lung de un metru, care murise si incepuse sa se descompuna.

Un astfel de parazit poate intra in organism sub forma de larva prin intermediul apei contaminate.

Se dezvolta timp de mai multi ani hranindu-se cu tesuturile gazdei si poate atinge lungimi impresionante.

Medicii i-au comunicat pacientului ca a avut noroc si ca, din fericire, s-a prezentat in timp util la control. Tesutul din zona in care era parazitul ajunsese sa se infecteze fapt care, in timp, ar fi dus la amputarea completa a membrului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”