Tanara care poate muri daca transpira sau daca face dus! Nu o sa crezi ce se intampla cu pielea ei daca este atinsa de apa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:36

Tanara din imaginea alaturata, in varsta de 17 ani, sufera de o boala care ii transforma viata intr-un cosmar.

Alexandra Allen este alergica la apa si poate sa moara daca transpira sau daca face dus. Afectiunea ei este extrem de rara, doar 35 de persoane din intreaga lume mai au o asemenea boala.

Pentru a tin sub control alergia, adolescenta se spala doar cu apa rece si are voie sa faca maxim 3 dusuri extrem de rapide in fiecare saptamana. In plus, pentru a nu transpira, ea face exercitii fizice doar in incaperi racoroase.



"Cand se declanseaza o reactie simt ca si cum cineva mi-ar freca pielea cu un smirghel. Ma doare, ma mananca, vreau cu disperare sa ma scarpin. Dar stiu ca nu pot sa fac asta pentru ca mi-as provoca rani foarte grave", marturiseste Alexandra.

Din nefericire nu exista tratament pentru boala ei, insa fata este hotarata sa lupte si sa aiba o viata cat mai normala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”