Agitatie mare in laboratoarele de patiserie. Comenzile pentru masa de Pasti se inmultesc de la o ora la alta

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

Romanii sunt prevazatori si vor ca in zi de sarbatoare sa aiba pe masa tot ce este mai bun.

Unii aleg cozonacii facuti in cuptoare performante, altii pe cei framantati cu drag de bucatarese. Acestea alearga dintr-o parte in alta, intind aluatul, impletesc cozonacii si orneaza pasca. In laboratoarele patiseriilor, e forfota mare. Cumparatorii au incins telefoanele ca nu cumva sa ramana fara cozonaci de Pasti.
Larisa Giurcan e sefa unui laborator de patiserie. Stie ca de ea depinde masa de Pasti a multor oameni, asa ca e cu ochii in patru.
Cozonacii trebuie sa fie pufosi si, mai ales, gustosi. Intr-o singura zi, din cuptoare ies chiar si doua mii de cozonaci si tot atata pasca.
La doamna Nina in bucatarie, e, aparent, liniste. Numai ea stie insa cata treaba are. De doua zile nu s-a odihnit aproape deloc. Intre doua tavi de cornulete, framanta aluat pentru cozonac. E maestra in bucatarie, iar clientii stiu ca nu mai e nimeni ca ea.
Pe masa de Pasti a unei doamne vor  fi numai bunatati preparate de bucatareasa Nina. Cozonacul va fi piesa de rezistenta. Daca va ganditi ca lucrurile se intampla la fel de repede ca la fabrica, gresiti. Cinci ore dureaza prepararea unui cozonac facut in casa. Dupa ce faina e amestecata cu lapte, drojde, oua, zahar vanilat si coaja de lamaie din plin, aluatul trebuie lasat la dospit cel putin o ora.
Apoi, inca o ora in cuptor.
Cine nu vrea sa comande cozonaci la patiserie sau la o doamna priceputa, ii poate cumpara direct din magazin. Oferta este variata, iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

Unii aleg cozonacii facuti in cuptoare performante, altii pe cei framantati cu drag de bucatarese. Acestea alearga dintr-o parte in alta, intind aluatul, impletesc cozonacii si orneaza pasca. In laboratoarele patiseriilor, e forfota mare.

Cumparatorii au incins telefoanele ca nu cumva sa ramana fara cozonaci de Pasti.

Larisa Giurcan e sefa unui laborator de patiserie. Stie ca de ea depinde masa de Pasti a multor oameni, asa ca e cu ochii in patru. Cozonacii trebuie sa fie pufosi si, mai ales, gustosi. Intr-o singura zi, din cuptoare ies chiar si doua mii de cozonaci si tot atata pasca.

La doamna Nina in bucatarie, e, aparent, liniste.

Numai ea stie insa cata treaba are. De doua zile nu s-a odihnit aproape deloc. Intre doua tavi de cornulete, framanta aluat pentru cozonac. E maestra in bucatarie, iar clientii stiu ca nu mai e nimeni ca ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe masa de

Pasti a unei doamne vor  fi numai bunatati preparate de bucatareasa Nina. Cozonacul va fi piesa de rezistenta. Daca va ganditi ca lucrurile se intampla la fel de repede ca la fabrica, gresiti. Cinci ore dureaza prepararea unui cozonac facut in casa. Dupa ce faina e amestecata cu lapte, drojde, oua, zahar vanilat si coaja de lamaie din plin, aluatul trebuie lasat la dospit cel putin o ora. Apoi, inca o ora in cuptor.

Cine nu vrea sa comande cozonaci la patiserie sau la o doamna priceputa, ii poate cumpara direct din magazin. Oferta este variata, iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

##VIDEO135768##