Vedete cu aparitii dezastruoase din cauza extensiilor de par

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

Inca din cele mai vechi timpuri, podoaba capilara a unei femei era considerata unul dintre simbolurile frumusetii.

Ce-i drept, vremurile s-au schimbat, iar odata cu ele si valorile. Daca in trecut parul natural si lung era un atuu, astazi naturaletea e demult uitata si extensiile sunt la putere! Insa, de cele mai multe ori, parul fals le pune pe vedete in ipostaze de-a dreptul penibile!

Divele isi doresc sa aiba parul bogat si lung iar daca mama natura nu le-a inzestrat cu o podoaba capilara ca a Ilenei Cosanzeana, au gasit ele o metoda prin care sa le creasca parul peste noapte: extensiile! Daca la unele, acestea sunt insesizabile, la altele sunt vizibile si nu arata

deloc bine.

V-o aratam pentru inceput pe Jennifer Lopez care are forme bombastice insa nu si un par ca-n reclame. Constienta de faptul ca parul ei are o lungime medie si este lipsit de volum, J.Lo poarta mereu coc pentru a-si ascunde defectul iar pe scena, in filme, in clipuri si la TV are mereu extensii. Nu ne credeti? Ia priviti un filmulet de la repetiiile American Music Awards din 2013.
Se observa clar ca artista are parul doar pana la umeri.

Dupa repetitii, cand a sosit momentul sa urce pe scena, J.LO a aparut cu o coama de invidiat! Da, da, extensiile fac minuni! Trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine cu parul imbogatit! La cat de frenetic se misca, oricat a incercat sa fixeze extensiile, acestea i-au jucat feste. In timpul unui alt concert, cateva suvite s-au desprins din parul lui Jennifer Lopez si au cazut pe jos.
##VIDEO135773##

Trecem acum la parul bogat al lui Nicole Richie care este, de fapt, o simpla iluzie! Nici urma de suvite naturale. Ea poarta doar extensii care, la o privire mai atenta, arata ingrozitor! Chiar si Victoria Beckham a recurs la extensii pe vremea cand avea parul scurt si etala in fata lumii o tunsoare chic cu suvite rebele. A fost insa prinsa cu mata-n sac iar aceste fotografii nu-i fac deloc cinste!

In cazul lui Courtney Love, imaginile vorbesc de la sine.
Extensiile ei par nespalate de-un an si parca sunt furate de la second hand. Tot pe picior gresit a fost surprinsa si Paris Hilton. Desi vrea mereu sa afiseze o imagine de Barbie Girl, de data aceasta extensiile i-au jucat feste si au pus-o intr-o situatie penibila.

Dovada ca pana si barbatii apeleaza la extensii este Adrian Brody care, intr-o perioada, si-a imbogatit podoaba capilara cu cateva suvite albastre! Ca nuca-n perete, am spune!

Cat despre Britney Spears, ea este regina neincoronata a extensiilor horror.

Dar exista si cazuri fericite! La inceput, v-o dezvaluiam pe Jennifer Lopez care arata demential atunci cand coama ei de leoaica este atat de bogata. Putem continua lista divelor care arata bine chiar daca folosesc acest artificiu, cu artista Taylor Swift. Dupa ce isi pune extensii, rezultatul este placut ochiului! La fel si Naomi Campbell, despre care nici n-ai zice ca poarta extensii. Si totusi, o face inca de la inceputul anilor 90.

Naomi cu extensii arata minunat, insa fara, sa va tineti bine! Are un inceput de chelie de toata frumusetea! Ajungem si la Selena Gomez care a stiut mereu sa-si aleaga extensiile astfel incat sa-i infrumuseteze podoaba capilara, nicidecum sa o faca sa arate precum un personaj din filmele de groaza.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”