Acestea sunt cele mai mari defecte ale zodiilor! Iata la ce trebuie sa fii foarte atenta!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:39

Fiecare zodie are cateva defecte la care ar trebui sa fii foarte atenta.

Berbec

Se zice ca oamenii nascuti sub semnul Berbecului nu stralucesc in profesia aleasa. Mari inchipuitori de planuri, acesti oameni nu prea sunt in stare sa le si duca la capat. Nu au vointa, nu-i tine "benzina", cum se spune, pentru a urmari un tel pana la indeplinirea lui. Berbecii nu suporta singuratatea, sunt adesea dependenti de altii si se manifesta ca niste indivizi superficiali. Desi fiinta sociala de voie si de nevoie, oamenii Berbec vor fi, nu de putine ori, in contradictie cu ceilalti semeni.

Egoisti, Berbecii sunt nestatornici si in iubire. De asemenea, se mai spune despre Berbeci ca sunt oameni slabi la fire.

Taur

Desi pare impresionant, Taurul este un tip banal, lipsit de stralucire. Este ceea ce se cheama un om terestru, lipsit de idea zborului spre inalt. Oamenilor Taur nu le convin lucrurile complicate si se complac in conservatorism. Aproape ca dusmanesc schimbarea, revolutia. Comozi "in sosul lor propriu", nu vor sa fie deranjati.
Taurul mai are un defect: nu stie sa isi selectioneze prietenii. Totodata, Taurul este acuzat de faptul ca nu are curajul opiniei si ca ii sta in obicei barfa.

Gemeni

Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt ca si vremea: acum ninge, acum ploua, acum e soare, acum e innorat. Navalnici, nativii din Gemeni vor ocupa, fara sa-si dea seama, mai mult loc sub soare decat ceilalti, fapt care ii va face sa nu fie foarte agreati, mai ales in colectivul in care muncesc.
Usor de convins, Gemenii vor crea probleme asociatilor lor si, pe deasupra, mai sunt si gura sparta. In ceea ce fac Gemenii se intind uneori mai mult decat ii tine cureaua, decat este omeneste posibil si, de aceea, pot ajunge in situatii penibile. Gemenii pot fi bantuiti de unele patimi.

Rac

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: