A renuntat sa mai foloseasca sampon in urma cu 6 ani. Uite cum arata parul ei acum!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 14 iul 2022, 14:30

Sarah Theeboom, din New York, a renuntat sa mai foloseasca produse comerciale pentru ingrijirea parului, integrandu-se in miscarea "no poo".

Tanara, de profesie scriitor, a luat aceasta decizie drastica, dupa ce s-a intalnit cu o veche prietena, al carei par arata foarte bine. Cand Sarah a intrebat-o care este secretul ei, prietena i-a explicat ca pur si simplu a renuntat la sampon.
"Nu ma incanta parul meu, dar nu stiam ce sa ii fac. Am incercat trucul prietenei mele si am renuntat la sampon", a povestit ea.
Chiar daca prietena ei a avertizat-o ca parul si scalpul ei vor trece printr-o perioada grea de adaptare, Sarah nu se astepta la matreata intensa si la grasimea din par pe care le-a experimentat in primele saptamani fara sampon.
"Imi era atat de rusine incat nu puteam sa imi arat scalpul nimanui", marturisit Sarah.
Si-a purtat parul prins in fiecare zi.
Cand facea dus, obisnuia sa isi ude parul si sa isi curete scalpul cu degetele. Chiar daca iubitul ei nu era incantat de idee, Sarah era hotarata sa continue experimentul.
Dupa 6 saptamani starea parului ei s-a imbunatati si, dupa alte 6 saptamani, arata  ca atunci cand folosea sampon.
Kim Kardashian, Adele sau Jessica Simpson se numara printre vedetele care au recunoscut ca nu isi spala parul timp de mai multe zile, sau chiar luni.
Astfel, scalpul poate sa isi regleze natural secretia de sebum.

Tanara, de profesie scriitor, a luat aceasta decizie drastica dupa ce s-a intalnit cu o veche prietena, al carei par arata foarte bine. Cand Sarah a intrebat-o care este secretul ei, prietena i-a explicat ca pur si simplu a renuntat la sampon.
"Nu ma incanta parul meu, dar nu stiam ce sa ii fac. Am incercat trucul prietenei mele si am renuntat la sampon",

a povestit ea.

Chiar daca prietena ei a avertizat-o ca parul si scalpul ei vor trece printr-o perioada grea de adaptare, Sarah nu se astepta la matreata intensa si la grasimea din par pe care le-a experimentat in primele saptamani fara sampon.  "Imi era atat de rusine incat nu puteam sa imi arat scalpul nimanui", marturisit Sarah.

Si-a purtat parul prins in fiecare zi.

Cand facea dus, obisnuia sa isi ude parul si sa isi curete scalpul cu degetele. Chiar daca iubitul ei nu era incantat de idee, Sarah era hotarata sa continue experimentul. Dupa 6 saptamani starea parului ei s-a imbunatati si, dupa alte 6 saptamani, arata  ca atunci cand folosea sampon.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kim

Kardashian, Adele sau Jessica Simpson se numara printre vedetele care au recunoscut ca nu isi spala parul timp de mai multe zile, sau chiar luni. Astfel, scalpul poate sa isi regleze natural secretia de sebum.