Cum arata intalnirea romantica perfecta in functie de zodie! Iata unde sa-l duci!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:41

Cum iti dai seama ce intalnire trebuie sa planifici? Un prim pas este sa afli ce zodie este si ce dorinte si idealuri are aceasta zodie.

BERBEC

Sky-diving, curse de masini, schi, intalnire la cina cu mancare picanta, dans, un club cu muzica vioaie, bowling, biliard, mini-golf, o iesire la o cafea, asistarea la un eveniment sportiv, catararea, carnavalul sau circul.

TAUR

Du-l la un restaurant la un desert dulce, cu ciocolata, o noapte romantica intr-un hotel de 5 stele, o plimbare in parc, o iesire la opera, o iesire la o cafea, o piesa de Shakespeare, un picnic cu vin si branza la plaja sau in parc, o seara confortabila intr-o cabana, o plimbare in gradina

botanica, un curs de aranjamente florale japoneze sau un tratament la spa.

GEMENI

Du-l la o lectura intr-o cafenea sau o librarie, mergeti impreuna la o petrecere, la un picnic, jucati-va, dansati, mergeti la zoo, dati-va cu balonul cu aer cald, mergeti la film, mergeti in Las Vegas, mergeti la muzeul de stiinta, mergeti sa beti ceva intr-o cafenea sau un bar, la un curs de yoga, la o plimbare nocturna, la o plimbare cu elicopterul, iesiti cu zmeul in parc.


RAC

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: