Cemile, ingenuncheata de suferinta fiului sau! Vezi ce decizie ia personajul in episodul de azi din Tradarea, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Bahar isi face din nou aparitia si o intalneste pe micuta Deniz la aniversarea unei colege de-a fetitei. Deniz refuza sa ii vorbeasca lui Bahar la petrecerea colegei sale, aratandu-si indignarea fata de aceasta pentru faptul ca o abandonase.

Mete continua sa fie sechestrat de Tugrul, fiind supus de acesta la chinuri groaznice. Insetat de razbunare, Tugrul le ordona oamenilor sai sa-l tortureze pe tanar in fiecare zi tot mai mult, ca si cum i-ar testa capacitatea de rezistenta.

Tugrul o suna pe Cemile pentru a-i povesti acesteia despre calvarul prin care trece Mete si incearca din nou sa o determine sa accepte targul pe care i l-a propus cu ceva vreme in urma: libertatea lui Mete in schimbul unei nopti petrecute impreuna.

La auzul cumplitei vesti despre fiul sau, Cemile se vede nevoita accepte propunerea lui Tugrul, insa aceasta ia asupra sa un cutit, gandindu-se sa isi faca singura dreptate.

Intre cei doi are loc o altercatie, Cemile il ameninta cu cutitul pe Tugrul, insa nu reuseste sa afle unde este tinut captiv fiul sau. Vrand cu orice pret sa isi atinga scopul, Tugrul ii propune lui Cemile sa o duca in locul in care era sechestrat Mete.

Disperata sa afle daca fiul sau este inca in viata, Cemile accepta sa mearga. Barbatul o duce pe Cemile legata la ochi in locul in care isi tinea ostaticii si o lasa sa astepte in biroul sau venirea fiului ei…

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vezi ce se intampla cu Cemile si fiul acesteia in episodul de astazi, din Tradarea, de la 20.00,

la Kanal D.

##VIDEO135993##

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.