Momentul dureros in care doi parinti si-au luat adio de la bebelusul lor! Si-au dorit foarte mult sa aiba un copil, dar sansa nu a fost de partea lor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:42

Tracy si Phil Stephenson, doi tineri din Marea Britanie, au fost in al noualea cer in momentul in care au aflat ca vor deveni parinti.

Bucuria lor nu avea insa sa dureze mult. In saptamana 20 de sarcina, in urma unei ecografii, au aflat ca cel mic nu se dezvolta normal din cauza ca nu primea suficienti nutrienti de la mama.

In acel moment doctorii i-au recomandat lui Tracy sa intrerupa sarcina, insa ea a refuzat si a hotarat sa mearga pana la capat, sperand ca totul va fi bine. Din nefericire insa, in a 27-a saptamana, medicii au observat ca inima fatului nu mai batea.



"Am fost devastati, nu puteam sa ma impac cu gandul ca va trebui sa nasc un bebelus mort. Cu toate acestea am facut-o, am avut sustinerea celor din jurul meu. Nu regret, am avut sansa sa vedem cum ar fi aratat copilul nostru, am stat cateva ore cu el, l-am tinut in brate, ne-am luat la revedere", a declarat Tracy.

Cei doi regreta faptul ca nu au putut face prima ecografie mai devreme si se gandesc ca, poate astfel, micutul ar mai fi avut o sansa la viata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”