De Sarbatori, politistii de la Rutiera au viata grea. In orasele aglomerate, soferii au uitat ca exista reguli de circulatie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 sep 2020, 20:45

Se apropie sarbatorile si toata lumea alearga. Unii, dupa cumparaturi, altii sa isi rezolve treburile, asa ca in traficul din marile orase domneste haosul.

Avem semne de circulatie, semafoare suficiente, dar putini soferi respecta regulile. Reporterul Daniel Nicolaina a realizat, inpreuna cu un agent de la Circulatie au facut un test. Ei au vrut sa vada cum se circula mai binei in intersectii, cu un politist care sa dirijeze traficul sau fara.

Dupa doar 5 minute de la plecarea politistului din intersectia aglomerata, s-a dezlantuit haosul. Desi semafoarele functionau si teoretic toti soferii cunosc regulile, intersectia a fost blocata, asa ca echipa Stirilor Kanal D a fost nevoita sa ii ceara agentului sa se intoarca in mijlocul intersectiei.

Urmariti imaginile in clipul urmator:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO136032##