Paul a ramas singur din cauza bauturii si a venit sa o cucereasca pe Andreea! Crezi ca cei doi se potrivesc?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

In editia de astazi a emisiunii "Te vreau langa mine" Paul a venit la paravan pentru a incerca sa o impresioneze pe Andreea.

Tanarul a dat toate cartile pe fata si si-a povestit trecutul, chiar daca acesta nu il avantaja.

"In ultimul an mi-am cam baut zilele. Avand in vedere profesia mea, ca sa pot sa imi relaxez muschii a trebuit sa cam o ard cu bautura. Si a devenit o problema in timp. Problema este ca m-am matolit atat de tare incat sa nu mai stiu ce fac, si s-a cam rupt filmul.

Mi s-a zis ca am avut iesiri violente si eu nu am stiut. Pur si simplu intram cu prietena mea in club si faceam scandal. Chiar nu imi aduceam aminte ce faceam. Agatam si alte femei. Pana la urma s-au intalnit toate trei. La un moment dat am zis stop pentru ca am considerat ca nu este indicat", a marturisit el.

Intrebat daca regreta dependenta de alcool pe care a avut-o, Paul a dat un raspuns care i-a impresionat pe toti cei din platou.


"Alcoolul dauneaza grav inteligentei la un moment dat. Ajungi sa ai niste blackout-uri in care nu stii sau nu realizezi ce faci, pentru ca in momentul respectiv creierul tau are cu totul o alta perceptie fata de ceea ce e in jur".

Cum a reactionat Andreea cand a aflat despre trecutul lui vedeti in materialul de mai jos:
##VIDEO136040##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”