A ramas fara cuvinte cand a nascut si a vazut cum arata bebelusii ei gemeni! Medicii spun ca e o sansa la un milion sa se intample asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:42

Tinerii din imaginea alaturata au avut parte de surpriza vietii lor in momentul in care au devenit parinti.

Rebecca, in varsta de 28 de ani, si Curtis, 24 de ani, au fost in culmea fericirii cand au aflat ca vor avea gemeni. La nastere au avut insa un mic soc in momentul in care au observat ca cele doua fetite aveau o culoare a pielii diferita: una dintre ele era alba, iar cealalta neagra.

"Ne uitam ore in sir la ele dupa nastere si nu ne venea sa credem.

Era socati, dar in acelasi timp bucurosi de cele intamplate. Un lucru e sigur: nu vom avea probleme in a le deosebi", spune amuzata mama.

Ea marturiseste ca nu exista zi in care cineva sa nu o opreasca pe strada si sa o intrebe daca micutele sunt intr-adevar gemene.

"Cand oamenii se uita in carucior si vad ca una e alba si una e neagra ma intreaba daca intr-adevar sunt gemene.
Aproape toti raman socati cand le raspundem afirmativ. Ni se intampla foarte des sa iesim la plimbare pe strada sau prin parc si sa auzim susoteli pe la spatele nostru. E de inteles, si eu as fi uimita daca as vedea asa ceva", marturiseste Rebecca.

Specialistii spun ca acest caz este unul extrem de rar, existand sanse de unu la un milion ca sa se intample asa ceva.



Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”