CAZ SOCANT: A ajuns sa cantareasca 275 de kilograme si nu putea slabi din cauza ca propria mama o indopa cu mancare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 20:30

Cazul de mai jos a devenit subiectul unui documentar care a socat opinia publica din Statele Unite.

Femeia din imagine, pe nume Susan Farmer, sufera de obezitate morbida si a ajuns sa cantareasca 275 de kilograme. Starea ei de sanatate era atat de grava incat, in urma cu aproape un an, medicii i-au spus ca nu mai are mult de trait daca nu va slabi in cel mai scurt timp.

"Nu pot sa merg mai mult de 30 de secunde fara sa ma opresc. Respir greu, imi este teama sa nu cad cand ma deplasez pentru ca, daca se intampla asta, nu are cine sa ma ridice.

Nu imi place sa ma privesc in oglinda, stiu ca sunt foarte grasa si urata", spunea ea la acel moment.

Desi Susan luase in urma cu ceva timp hotararea de a face o schimbare, ea nu reusise sa piarda din greutate dintr-un motiv socant: propria mama nu se putea abtine si o indopa cu mancare.

De fiecare data cand mergea la supermarket umplea cosul cu alimente nesanatoase, dulciuri si bauturi acidulate.
In plus, chiar si dupa ce mergea la control cu fiica ei, o urca in masina si prima oprire pe care o facea era la un fast food, pentru a o hrani.

In cele din urma medicii au reusit sa o faca sa inteleaga cat de grava era situatia fiicei sale. Acum Susan cantareste cu 120 de kilograme mai putin, spune ca se simte mult mai bine si reuseste sa se deplaseze singura pe distante mai lungi.


"Pentru prima data in viata simt ca sunt o persoana independenta si ca pot avea grija de mine. Simt ca pot sa-mi traiesc viata! E un sentiment foarte placut", marturiseste Susan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”