A picat in cap de la 10 de metri inaltime dar ceea ce a urmat i-a lasat pe toti cu gura cascata! Parintilor nu le-a venit sa creada

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:43

Pete Benda a suferit leziuni cranine severa dupa ce a cazut in cap de la 10 metri inaltime, de pe schelele scenei de teatru. Baiatul incerca sa monteze un bec cand a plonjat in gol.

Cand a ajuns la spital, Pete avea multiple leziuni craniene, nu mai putea vorbi iar medicii erau rezervati in privinta recuperarii lui partiale. Dar adolescentul avea alte planuri pentru el.

Incurajat si ajutat de parinti care i-au fost intotdeauna alaturi, Pete a inceput sa faca progrese inimaginabile. O echipa de fizioterapeuti l-au ajutat sa isi recapete incet incet reflexele si sa isi mentina atitudinea pozitiva. Pete putea sa auda totul insa nu putea vorbi.

Credinta ca se va face din nou bine il tinea pe linia de plutire.

Intr-o zi, Pete si parintii lui se aflau in masina cand ceva ciudat s-a intamplat. Tatal lui incerca sa ii miste gatul cand, dintr-o data, a auzit cuvantul "mama". Cei doi parinti au inceput sa planga de fericire. Dupa acest episod, Pete a inceput sa se recupereze din ce in ce mai repede, recapatandu-si postura si vorbirea.


Atitudinea si spiritul lui pozitiv l-au ajutat sa treaca peste tragedie. Dupa ce a depasit acest obstacol, el a marturisit ca este pregatit pentru orice o sa vina in viata lui. Acum, Pete poate sa alerge si sa inoate si vrea sa faca lucruri marete in viata si in cariera.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.