A baut 10 cutii de Cola pe zi, timp de o luna, pentru a vedea ce se intampla cu corpul lui! E incredibil cum a ajuns sa arate acest barbat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:43

Sunt sucurile carbogazoase nocive pentru sanatatea noastra sau nu? Cat rau ne poate face o bautura acidulata consumata in mod regulat?

Pentru a afla raspunsurile exacte la aceste intrebari, George Prior, un barbat in varsta de 50 de ani, a decis sa faca un experiment. El a baut timp de o luna cate 10 cutii de Coca Cola in fiecare zi.

Desi se astepta sa vada o transformare, George a marturisit la sfarsitul experimentului ca nu se astepta ca sucul sa aiba un efect atat de puternic asupra organismului sau.



Spre exemplu, el a ajuns de la 76 de kilograme, o greutate normala pentru un barbat, la 85 de kilograme. George marturiseste ca avea tot timpul o senzatie de prea plin si ca dezvoltase o dependenta de zahar, avand chiar si momente de sevraj pe parcursul zilei, cand nu putea face rost de o cutie de Cola.

In plus, in urma unor analize, el a aflat ca nivelul de zahar din sange a atins un stadiu prediabetic.
Iata cum arata barbatul inainte (stanga) si dupa experiment (dreapta):

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.