Si-a pus extensii de par, insa nu se gandea ca va ajunge la spital din cauza lor! Medicii au fost SOCATI cand au vazut cum arata scalpul ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:45

Dorind sa faca o schimbare de look, o tanara din Marea Britanie a mers la un salon pentru a-si pune extensii.

La doar cateva saptamani insa, Tina Campbell, in varsta de 29 de ani, a observat ca are mancarimi din ce in ce mai puternice ale scalpului. In plus, analizandu-se in oglinda, si-a dat seama ca pielea capului i se umflase fix in locurile in care erau prinse extensiile.

Speriata, a mers la un control pentru a vedea ce se petrece. Medicii i-au spus ca tot scalpul i se infectase si au recurs la o procedura socanta pentru a elimina pericolul aparitiei unei septicemii.



"Pur si simplu mi-au facut o gaura in pielea capului pentru a extrage infectia. Mi-au spus ca acela este cel mai eficient mod. A fost oribil, eram complet treaza si tremuram de spaima in timp ce doctorul efectua procedura. Ulterior am stat 3 saptamani cu capul bandajat", a marturisit Tina.

Medicii spun ca neplacuta situatie s-a produs din cauza faptului ca personalul salonului a folosit ace nesterile pentru a implanta extensiile.
Femeia a incercat sa obtina despagubiri, fara succes insa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”