Caz halucinant: cantarea 460 de kilograme si era in pericolul de a muri in orice moment! Cum arata aceasta femeie acum, dupa ce a slabit 360 de kilograme

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:46

Cazul de mai jos reprezinta cel mai bun exemplu ca, atunci cand exista dorinta, transformarea se poate realiza, oricat de grea ar fi.

Marya Rosales suferea de obezitate morbida si ajunsese sa cantareasca nu mai putin de 460 de kilograme, fiind considerata la un moment dat cea mai grasa femeie din lume.

Satula de chinul in care traia si speriata de avertismentele medicilor, care i-au spus in repetate randuri ca viata ei este intr-un real pericol, ea a decis sa faca o schimbare radicala.

A inceput astfel sa tina un regim drastic, sa faca miscare si a suferit peste 10 operatii prin care i s-a  micsorat stomacul si i s-a inlaturat excesul de piele.



Dupa 3 ani de zile ea a reusit sa slabeasca in jur de 360 de kilograme, ajungand acum la greutatea de aproximativ 100 de kilograme. Marya este acum de nerecunoscut, are un iubit si spune ca este mai fericita ca niciodata.

Iata cum arata acum:


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”