Pozele de mii de vizualizari ale vedetelor: ce au postat starurile cu ocazia Pastelui!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:48

Sarbatorile au trecut, dar vedetele autohtone se intrec pe retelele de socializare in fotografii care de care mai ciudate.

De toate, pentru toti fanii- silicoane, dive in depresie si ciobani in centrul Capitalei. Iata pozele care au facut mii de vizualizari!

In depresie si singura-cuc, asa si-a petrecut Bianca Dragusanu Sarbatorile prin spitale!  Firava din fire, Bianca a aflat de Paste ca, dupa problemele mai vechi cu coloana si picioarele, acum s-a ales si cu o alergie puternica. Medicii i-au recomandat sa stea departe de bunatatile pascale, sa respece intocmai regimul alimentar recomandat si sa uite de dietele care au i-au adus numai necazuri.

Restul vedetelor se dreg dupa fritura de miel si oua cum stiu ele mai bine. Ca sa fie in pas cu Sarbatoarea de Paste, Smiley  s-a imbracat cu suba de oaie, si-a pus pe cap caciula de astrahan si a defilat in centrul Capitalei. Nu mica le-a fost mirarea trecatorilor sa-l vada pe cantaret la orele pranzului imbracat ca un cioban. Unde o fi turma lui, nu stim, dar cu siguranta Smiley cauta oi asa cum a si postat pe pagina lui de Faceebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca Smiley cauta oile ratacite prin centrul Capitalei, Alex Velea nu pierde vremea si se declara baiat rau chiar in a doua zi de Paste.

Bun sau rau, Velea  si-a lansat un nou videoclip. Si nu s-a oprit aici. I-a facut Antoniei o surpriza de proportii de ziua ei. I-a facut bagajele, a dus-o la aeroport si au zburat impreuna la Paris intr-o vacanta romantica. Frumoasa bruneta a plans de fericire cand a vazut ce cadou i-a pregatit iubitul ei. Cei doi se pregatesc acum de botezul micutului Dominic, programat la sfarsitul acestei luni. Vezi cum au petrecut Pastele si alte vedete autohtone in materialul video alaturat!