Au venit sa-i aduca bunatati la spital, dar au aflat ca e moarta de trei zile!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:49

Revoltate, rudele femeii spun ca vor face tot ce le sta in putinta ca vinovatii sa fie pedepsiti si nimeni sa nu mai treaca printr-o asemenea suferinta.

Indolenta si nepasare: atat mai poate spune aceasta femeie care si-a lasat sora pe-un pat de spital si a gasit-o la morga! Sora femeii avea 61 de ani si fusese, initial, internata la Spitalul de Psihiatrie. Pentru ca s-a simtit rau, a fost dusa la Urgente, iar de-acolo la Neurologie.  Nepotul ei sustine ca-n tot acest timp n-a scapat-o din ochi.

Vestea l-a impietrit pe omul care isi stia matusa vie, in grija cadrelor medicale: "a murit vineri spre sambata noaptea! Practic, era decedata de trei zile si pe noi nu ne-a anuntat nimeni!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu

alte cuvinte, biata femeie oricum urma sa-si dea duhul, asa ca rudele ar fi trebuit sa se astepte la nenorocire! Cum ramane cu procedurile spitalului? Chiar daca nu exista niciun document unde e scris nergu pe alb termenul in care trebuie anuntata familia unui pacient decedat, in Spitalul de Urgenta din Galati exista o regula nescrisa ca acest lucru trebuia sa se intample in maxim 24 de ore. Rudele femeii au depus o reclamatie la conducerea Spitalului de Urgenta „Sf.
Apostol Andrei” si sunt hotarate sa faca una si la Colegiul Medicilor.