Gabriela Cristea a cantat singura imnul emisiunii "Te vreau langa mine". Tu ce crezi, s-a descurcat?

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Prezentatoarea TV si-a luat inima-n dinti si a cantat fara ajutorul logodnicului ei, imnul emisiunii.

Gabi Cristea a demonstrat de-a lungul timpului ca are si calitati vocale. De  multe ori a fredonat in direct meoldiile logodnicului sau, dar niciodata nu a avut curajul sa cante cap coada piesele lui. Astazi, prezentatoarea TV a fost nevoita sa faca acest lucru deoarece Tavi a intarziat la emisiune." A fost sa se tunda si ma tot suna de pe drum ca ajunge intr-un minut si nu s-a intamplat acest lucru, dupa cum vedeti.

Am cantat eu in locul lui, dar nu va pot spune ce a fost in sufletul meu deoarece am uitat versurile. Nu mi-am adus aminte decat refrenul. Noroc cu baietii din band care m-au ajutat. A fost foarte greu, mai ales ca sunt obisnuita sa-mi fac intrarea in timp ce Tavi canta," a dezvaluit Gabi.

Cum s-a descurcat Gabi in postura de solist si ce a avut Tavi de comentat despre prestatia ei, puteti vedea in materialul video alaturat!##VIDEO136251##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”