Luptatorul din Baia Mare se destainuie echipei Stirilor Kanal D dupa ce a bagat spaima in tot spitalul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 aug 2021, 00:10

Iata de ce fratele i-a devenit cel mai mare dusman si ce l-a scos atat de tare din minti incat s-a ridicat de pe targa pe care zacea ranit pentru a-si face dreptate cu pumnii!

A maturat ca uraganul holurile spitalului din Baia Mare! Bolnavii au fugit din calea lui iar asistentele s-au ascuns pe unde-au putut. Ce l-a scos din minti pe barbatul care a facut prapad in Unitatea de Primi Urgente?

Nici n-ai zice ca acum 24 de ore, acest barbat tintuit la pat, baga spaima intr-un spital intreg. Daca ieri se ridica de pe targa ca prin minune si alerga pe holuri cu rani adanci in spate, acum spune cu voce stinsa ca de vina pentru tot scandalul e fratele sau.

De la Paste incoace, sunt tot intr-un razboi!

Reprosurile n-ar fi fost legate de avere ci de nevasta pe care barbatul ar fi ales-o si care nu e de etnie rroma. Din cauza ei, cei doi s-ar fi razboit si acasa, si-n spital!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Politistii i-au

audiat pe ambii frati, dar si pe femeia gravida in 9 luni de la care ar fi pornit scandalul. Cei doi frati s-au ales cu amenzi de 1.000 si 1.500 de lei.

 

Taguri: