Oana Zavoranu a vrut sa isi ierte mama cand a vizitat-o la spital! Uite singurul lucru pe care Marioara trebuia sa il faca

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Dupa ce Madalin Ionescu a incercat sa le impace pe Marioara si pe Oana fara succes saptamana trecuta, la spitalul Fundeni, invitata lui arunca bomba.

Zavoranca s-ar fi impacat cu mama ei daca se oferea sa o imbratiseze. "Macar sa te auda Dumnezeu sa se duca pe ultimul drum, dar nu langa tatii mei. Nu merita sa traiasca si o spun public. O urasc de la distanta si nu o fac pentru mine. Ea s-a spovedit pentru ca ma uraste? Madalin a intrebat-o daca vrea sa ma pupe sau sa ma ia in brate si ea spunea numai "Doamne fereste!" Nu e orgolioasa, e rautate si Satana care iese din ea.

Nu am fost sa o iau la bataie, ea m-a invitat. Am crezut ca si-a revenit," a dezvaluit Oana in emisiunea WOWbiz.

"Daca ma lua in brate, o luam si eu. Daca eu am iertat-o de doua ori... Nu aveam cum sa o imping niciodata, jur pe mormantul tatalui meu. Daca ea deschidea bratele, nu aveam sufletul sa ii spun 'Da-te la o parte!' Cand am vazut-o ca nu vrea si zicea ca o plictisesc, ca a zis sa mor eu...

De ce? Pentru ca zice ce zice?", a marturisit Oana la WOWbiz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”