Isi trata nevasta ca pe sclava! De ce a fost in stare un barbat pentru o femeie mai tanara si ce ii facea sotiei sale

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Ernest iti dezvaluie, duminica, de la ora 22:00, in emisiunea "Ochii din umbra" un caz care te va pune pe ganduri.

Gabriela si Stefan Iliescu au 25 de ani de casatorie si nimic nu parea sa le tulbure linistea familiala. Insa, in ultima perioada, femeia a observat o schimbare dramatica in ce priveste comportamentul sotului ei si a apelat la echipa de detectivi a emisiunii "Ochii din umbra." Gabriela a inceput sa-si banuiasca sotul ca o inseala, lucru intarit si de mama ei, Maria. Ernest le-a promis celor doua ca va afla ce ascunde Stefan sau daca are ceva de ascuns.

Gabriela i-a mai povestit prezentatorului TV ca de ceva timp incoace, Gabriel e foarte atent la alimentatie si vrea sa slabeasca intr-un timp foarte scurt: "inainte nu era preocupat de dieta si manca normal. Acum, nu mai vrea decat salate si alte mancaruri de regim. Stiu ca si medicul i-a interzis sa mai manance grasimi insa de aici si pana la a urma un regim draconic e cale lunga", a mai spus femeia.

Urmareste deznodamantul acestei povesti in materialul video atasat mai jos!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

##VIDEO136515##

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.