Horoscopul verii 2015 in dragoste: Acestia sunt nativii care vor avea o vara de neuitat!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:53

Sezonul estival bate la usa, suntem deja cu gandul la vacanta de vara, iar multi isi fac de pe acum planurile pentru concediu.

BERBEC

Nativilor din Berbec le surade sansa in iubire pana in luna august, perioada in care pot intalni persoane noi si interesante. Astfel, cei care sunt in cautarea unei relatii de durata isi pot gasi perechea sau chiar se poate pune problema casatoriei.

TAUR

Taurii vor avea de asteptat pana in luna august pentru a se putea bucura din plin de iubire, in conditiile in care primavara si primele luni de vara nu vor fi exceptionale din acest punct de vedere.

Prin urmare, abia luna august este prielnica descoperirii unor potentiali parteneri, in cazul celor singuri. Cat despre cupluri, acestea au ocazia sa-si reconsidere relatia si sa ia decizii care vor duce la o revigorare sentimentala.

GEMENI

Din pacate, Gemenii se numara vara aceasta printre nativii mai putin fericiti pe plan sentimental. Chiar daca singuraticii vor intalni noi persoane si in ciuda faptului ca se pot indragosti, obstacolele nu vor lipsi si vor avea sentimentul ca nu li se raspunde in egala masura sentimentelor.
De asemenea, cuplurile ar trebui sa se gandeasca serios daca este momentul sa-si oficializeze relatia sau sa aleaga drumuri separate.

RAC

Pana in luna iulie, nativii din Rac nu vor avea parte de schimbari pozitive pe plan sentimental, insa din august lucrurile se vor indrepta. Sfarsitul verii aduce posibilitatea intalnirii unor persoane interesante pentru cei singuri, alaturi de care exista sansa de a forma o relatie de durata.
Armonia va domni in sanul cuplurilor cu vechime, care vor simti nevoia sa impartaseasca momente de trandrete.

LEU

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”