Madalin Ionescu: "Marioara Zavoranu era constienta ca va muri!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Madalin Ionescu a facut dezvaluri cutremuratoare despre ultima lui intalnire cu mama Oanei Zavoranu.

"Nu stiu daca aceasta intalnire cu Oana a determinat-o pe Marioara Zavoranu sa nu mai lupte pentru viata ei… sa renunte, sa abandoneze aceasta lume! Vorbim de o femeie care nu mai avea rinichi, care suferea de diabet zaharat, extrem de slabita, care avea sechele de la un infarct miocardic si de la un accident vascular cerebral. Sansele de supravietuire erau minime! Era constienta de asta!

Pe de alta parte, am intalnit pe patul de spital o Marioara Zavoranu, o femeie de afaceri pana in ultima clipa! Le spun tuturor sceleratilor, indiferent de sex, care

au senzatia ca am dat buzna in spital peste doamna Zavoranu si ca, astfel, i-am grabit sfarsitul: Marioara Zavoranu a solicitat bani si a primit bani pentru reimpacarea cu Vadim Tudor dar si pentru intalnirea cu fata ei! Intelegeti ce spun? Eu si colegii de la WOWbiz avem constiinta impacata! Numai psihopatii, dementii, retardatii fara leac, pot afirma ca am sau avem vreun amestec in grabirea sfarsitului acestei femei", a declarat prezentatorul TV.
##VIDEO136450##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii