Temutul interlop Ion Clamparu a fost adus acasa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:54

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample! E vorba de care s-ar putea sa-si aminteasca temutul interlop Ion Clamparu.

I s-a indeplinit dorinta de a-si ispasi in tara pedeapsa de 30 de ani de inchisoare pe care a primit-o in Spania pentru trafic de persoane si proxenetism. Oare o sti ca in inchisorile romanesti nu-i deloc ca-n Spania?

Ion Clamparu este un nume de temut in lumea interlopa. Interlopul cunoscut dupa porecla „Cap de Porc” a condus cea mai mare retea de prostitutie din Europa. Cel putin asa sustin procurorii spanioli care au reusit sa obtina o pedeapsa foarte grea pentru interlopul roman- 30 de ani de inchisoare.

A atarnat mult si acuzatia ca ar fi omorat copilul unei prostituate minore. Ion Clamparu ne-a dezvaluit-o in exclusivitate ca pe vremea cand se afla inchis in Spania vroia sa fie trimis acasa, in Romania!
In singurul interviu acordat de dupa gratii, Clamparu a negat cu vehementa acuzatiile care i s-au adus. A demontat chiar si mitul ca ar uri femeile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ceea ce nu a putut nega Clamparu este prietenia cu fratii Camataru, alti celebri interlopi, langa care a fost surprins in

mai multe randuri. Ce-i apropia nu se stie exact. Cert este ca si Sile Camataru a fost acuzat tot pentru proxenetism.  Interlopul Ion Clamparu a intrat in custodia autoritatilor spaniole inca din 2011.