Familie atipica la “Mama mea e cea mai buna” – 2 tati, 2 copii si... o mama. Nu pierdeti PREMIERA celui mai tare reality show al momentului, duminica, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 15:55

Duminica seara, de la ora 20:00, in noul reality show de la Kanal D, “Mama mea e cea mai buna” 3 mamici se vor lupta pentru titlul de cea mai buna mama.

Supervizati de pe margine de specialisti in domeniu, dar si de celelelte 2 concurente, fiecare dintre cestea trebuie sa demonstreze care este mai buna pentru copilul ei.

Miruna Andreea Anghel este una dintre cele  3 concurente de la ‘’Mama mea e cea mai buna’’.  Are 36 de ani, iar  inima ei de mama a inceput sa bata acum 6 ani, cand l-a adus pe lume pe Odin, fiul ei.



In culisele "carierei" de mamica, povestea de viata a Mirunei are tusele unui scenariu  de film. Dupa o relatie sentimentala esuata, care a durat 5 ani, la varsta de 30 de ani a cunoscut un domn romantic, danez, venit cu afaceri in Romania, cu 11 ani mai mare decat ea, Klaus Nielsen. Dupa buchete de trandafiri rosii, poezii de dragoste scrise si cu cateva cine romantice, Miruna i-a cedat inima danezului, indragostit pana peste cap de ea.
Fericirea nu avea sa tina foarte mult pentru Miruna: prima palma, si ultima, o va marca pentru toata viata.

Cu toate necazurile pricinuite de fostul sot de origine daneza, Miruna si-a dorit mult ca relatia dintre Odin si tatal lui sa fie una fireasca si apropiata. Prin urmare, Odin se intalneste cu tatal sau destul de des. Dupa un divort dificil, momente grele si o stare de depresie care au durat mai mult de doi ani, Miruna s-a indragostit la prima vedere de Andrei, cu 11 ani mai mic decat ea.

Ineditul vine din faptul ca atat Andrei, actualul iubit al Mirunei, cat si fostul sau sot, Klaus, se inteleg de minune, iar cinele petrecute in familie, in patru, au devenit o obisnuinta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

‘’Ma inteleg foarte bine cu Miruna si Andrei dupa ce am divortat.

Am vrut sa raman in relatii bune cu Miruna atat pentru Odin, cat si pentru noi’’, a spus fostul sot al Mirunei.

‘’Suntem foarte buni prieteni, desi Klaus este fostul sot al Mirunei. Suntem o familie cu doi copii si doi tati’’, a continuat actual iubit al Mirunei.

Cum se va descurca Miruna in competitia mamelor, cum va rezista criticilor contracandidatelor si ale juriului aflati duminica, 19 aprilie, de la ora 20 :00, la Kanal D.

 

Taguri: