Era in al noualea cer ca va avea tripleti dar i s-a rupt sufletul cand si-a vazut bebelusii dupa ce a nascut!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:54

Intr-o noapte de septembrie, ceea ce trebuia sa fie cea mai mare bucurie pentru o familie, s-a transformat in cel mai negru cosmar.

Cand i-a venit sorocul, femeia a fost dusa de urgenta la spital pentru a naste. Bucuria ca isi va tine bebelusii in brate era nemarginita. La fel simtea si partenerul ei de viata care nu mai avea rabdare pana sa isi stranga copilasii in brate.

La scurt timp de cand a ajuns la spital, femeia si-a nascut tripletii dar bucuria s-a transformat repede intr-o tragedie deoarece unul dintre copii se nascuse deja mort iar ceilalti doi au murit cateva zile mai tarziu din cauza ca erau prea slabiti.



Clipul pe care il veti urmari mai jos este un tribut adus celor trei micuti si este realizat de catre mama lor. E imposibil sa nu iti dea lacrimile!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.