Acest astronaut facea o poza Pamantului cand in mod miraculos a descoperit ASTA! Urmareste un clip senzational!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:54

Nu se intampla prea des ca Stephanie sa ia legatura cu tatal ei pentru ca acesta este mai tot timpul plecat in misiuni spatiale.

Barbatul este astronaut pe nava International Space Station (ISS) care potrivit NASA este de marimea unui teren de fotbal. Nava spatiala a fost lansata pentru prima data pe 20 noiembrie 1998.

O cunoscuta fabrica de masini a ajutat-o pe Stephanie sa ii trimita un mesaj de dragoste tatalui sau intr-un mod extrem de unic. Astfel, delegatii companiei respective au trimis in desert 11 masini pentru a inscriptiona un mesaj suficient de mare incat sa poata fi vazut din spatiu de catre tatal ei.

Clipul pe care il puteti urmari mai jos ilustreaza admiratia tinerei fata de tatal sau. In mod oficial, aceasta actiune a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare mesaj inscriptonat vreodata pe Pamant.

In momentul in care nava spatiala a ajuns in dreptul locatiei, tatal ei a putut sa vada acel mesaj. Toata aceasta surpriza a fost un real succes si de atunci multa lumea a vorbit despre ideea geniala a tinerei.
Urmareste clipul alaturat si vezi ce mesaj i-a scris Stephanie tatalui sau!

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.