A vazut o punga legata de un gard si s-a apropiat de ea: s-a ingrozit cand a descoperit ce era inautru! Ce inima trebuie sa ai sa faci asa ceva?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:54

Nu exista in aceasta lume cuvinte care sa descrie ce fel de oameni au putut face un asemnea lucru abominabil! Cu siguranta, aceia care au facut-o nu se pot numi oameni.

Clipul alaturat iti dezvaluie o frantura din viata lui Buck, un caine care a fost impuscat, bagat intr-o punga si apoi abandonat langa un gard sa agonizeze si in cele din urma sa isi gaeasca sfarsitul in chinuri.

Nici nu poti descrie in cuvinte suferinta pe care a indurat-o acest suflet. Cu un dram de noroc, el a fost gasit si dus de urgenta la un cabinet veterinar.

Probabil ca peste tot in lume mai sunt suflete precum Buck care au trecut printr-o situatie similara. Tot ce trebuie sa facem este sa oferim suport atat financiar cat si de alt ordin adaposturilor de animale cat si celor care se ocupa de reabilitarea animalutelor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire