Nu pierde marea PREMIERA a serialului fenomen, "Dila", luni de la ora 20:00, numai la Kanal D!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Serialul "Tradarea" a cucerit o tara intreaga si a fost lider de audienta ieri pe All urban in intervalul 20:00-22:30, atingand un rating de 8.7 cu share de 18%.

Telespectatorii au fost fascinati de incercarile lui Mete de a-si gasi si a-si pedepsi tortionarul.  La randul ei, Cemile incearca sa-si gaseasca fiul si sa-l impiedice sa faca o fapta necugetata.

De saptamana viitoare, Kanal D aduce in fata dumneavostra un nou serial-eveniment care a a inregistrat audiente record, cu o poveste fascinanta si doi actori de exceptie. Acesta se va difuza in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Actiunea se petrece in Turcia zilelor noastre. Veti descoperi doua familii rivale care se lupta pentru pamant intr-un sat condus dupa traditii pastrate de secole.

Dupa o serie de evenimente si schimbari cutremuratoare, Dila, una dintre cele mai frumoase femei din Europa, ajunge sa se indragosteasca chiar de cel care i-a ucis sotul.  Actiunea se complica, la fel si vietile celor doi indragostiti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

intrati in panica, difuzarea serialului „Tradarea” continua. Filmul  se va difuza de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.##VIDEO136509##