A vrut sa aiba un look perfect tot timpul si nu s-a mai demachiat timp de 2 ani de zile! E incredibil cum a ajuns sa arate pielea ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:56

Doctorii recomanda inlaturarea machiajului in fiecare noapte pentru a preveni problemele ce pot aparea la nivelul pielii.

Bae Dal-mi, o tanara in varsta de 23 de ani din Coreea de Sud, nu a vrut sa tina cont de sfaturile specialistilor si nu s-a mai demachiat timp de 2 ani de zile!

Fata a descoperit machiajul la varsta de 14 ani si, de atunci, a dezvoltat o adevarata obsesie pentru produsele cosmetice. A devenit atat de dependenta de ele incat, la un moment dat, a decis sa nu se mai demachieze.



"Imi doream sa arat perfect tot timpul. Eram atat de incantata de un machiaj pe care il realizasem incat am decis sa nu il mai dau jos. Dormeam cu el, cand ma spalam aveam grija sa nu il stric. Il retusam mai mereu", povesteste tanara.

Exasperata, mama a reusit in cele din urma sa isi convinga fiica sa isi curete tenul, dupa 2 ani de zile in care aceasta a purtat in permanenta machiajul respectiv.


La un control amanuntit dermatologii au descoperit si urmarile a ceea ce a facut: pielea ei era de doua ori mai imbatranita decat pragul normal pentru varsta ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: