Dila - Rezumatul episodului al doilea

Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Dila, hotarata sa-l gaseasca pe ucigasul sotului ei.

Dila hotareste sa ramana in Sarigol, sa-l gasesca pe ucigasul sotului ei si sa-l dea pe mana justitiei. Spera sa primeasca ajutor de la Azer (Necip Memili) si Seyit (Engin Senkan) pentru gasirea criminalului, dar speranta ei va fi inselata.

Azer si Seyit se gandesc ca, printr-o judecata dreapta, in fata legii, Riza (Erkan Petekkaya) va reusi sa scape prea usor. Iar Azer si-ar dori o razbunare mult mai grea pentru Riza, pe masura urii pe care i-a purtat-o ani de zile.



Fara alta sustinere, Dila va trebui sa actioneze pe cont propriu. Va incerca sa-i convinga pe Memed- cel care s-a predat in locul lui Riza, si pe mama acestuia sa-si retraga declaratiile. Chiar daca Riza stie ca el este cel vizat, nu va incerca s-o opreasca pe Dila in actiunile ei de restabilire a adevarului si a dreptatii.

Melike (Hula Darcan) nu este atat de ingaduitoare ca Riza si urmareste sa o impiedice pe Dila cu orice pret.
Din dorinta de a o proteja pe Dila, Riza incearca sa gaseasca o cale de a-i vorbi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.